Inizio > Indice Biografie > Biografia di Proverbi albanesi

Proverbi albanesi
Autore:Proverbi albanesi
Nazione:Nazione non definita
Pubblicato il:2014-03-15
:

481 visualizzazioni

Proverbi albanesi è nato in una nazione non definita.

Citazioni di Proverbi albanesi:
Ai që di më se shumti, flet më se pak...
Armiku më i tmerrshëm është ai që har...
As në parajse mos rri vetëm...
Atë që të qëllon me gurë, mos e qëllo...
Barku s'ka veshe.La...
Bije vendi, pike argjendi....
Burri një herë ka lere dhe një herë d...
Dëgjo shtate a tete, bej si di vete....
Dere e botes s'është strehe e kokës....
Dembelizmi është nena e te gjithë ves...

Scrivi un commentoLibro | Scrittore | Citazione

Aiutaci!